Uw ramen en deuren beveiligen begint met een goed slot. Daarna kunt u uw deuren beveiligen met sensors.

Sloten

Inbraakveilige sloten

Heel wat voordeuren hebben nog steeds een eenpuntsslot. Deze sloten kunnen zeer eenvoudig met een kleine koevoet of schroevendraaier opgengebroken worden. Kies dus altijd voor een meerpuntsslot. Een veiligheidsdriepuntslot zet je deur op drie plaatsen op slot: bovenaan, in het midden en onderaan. Zorg ook altijd voor verstevigingsplaten op het deurframe en de deur zelf, zo vermijd je dat je slot uit de deur gebroken wordt.

 

Codesloten

Geef uw deuren een extra beveiliging met een codeslot. Zo kunt u bijvoorbeeld het slot laten blokkeren of een stil alarm geven als een aantal keer de verkeerde code ingetikt wordt. Deze sloten zijn ook beschermd tegen sabotage. Als de behuizing geopend wordt dan blokkeert het slot ook alle toegang.

codesloten bekijken

Deur en Raambeveiliging sensors

Deur en Raambeveiliging met sensors is cruciaal wanneer je wilt je woning beveiligen. We onderscheiden twee soorten. De goedkopere systemen zijn sensors met een ingebouwd alarm. De duurdere systemen worden (draadloos) aangesloten op uw alarmsysteem.

Lees ons uitgebreid artikel over raambeveiliging

Met ingebouwd alarm

Met deze systemen kunt zeer goedkoop uw ramen en deuren beveiligen. Als uw deur of raam wordt opengebroken dan wordt de inbreker onmiddellijk afgeschrikt door een schelle alarmtoon. Dit trekt de aandacht dus in de meeste gevallen gaat de inbreker lopen. Kies hierbij voor een systeem dat uitgeschakeld wordt met een pincode.

sensors alarm

Met alarmsysteem

Deze duurdere systemen worden (draadloos) aangesloten op uw alarmsysteem. Zo weerklinkt niet enkel een alarm maar wordt ook u of uw beveiligingsfirma verwittigd wanneer iemand inbreekt.